péntek, március 29, 2024
Címlap > Hírek > Friss hírek > Ismét adományt hoztak a német tartalékosok

Ismét adományt hoztak a német tartalékosok

Ismét adományt hoztak a német tartalékosok

Közel kilenc millió Ft értékben hoztak adományt a Markhot Ferenc Kórház számára a német tartalékosok. A Bundeswehr Tartalékos Szövetség Unterfranken Megyei Szervezete és a Magyar Tartalékos Szövetség Heves Megyei Szervezete évek óta ápol barátságot egymással és a kapcsolat keretében már több alkalommal juttattak adományt a kórház számára. A mostani szállítmány, melyet szintén adományként az egri székhelyű Flott-Trans Kft. hozott el Németországból, számos hasznos tárgyat, eszközt tartalmaz.

A kamiont a Magyar Tartalékos Szövetség Heves Megyei Szervezetének vezetője Munkácsi Sándor, Dr. Tóth Ildikó főigazgató, Nagy Mária gazdasági igazgató és a kórház dolgozói fogadták, az eszközöket a Markhot Ferenc Kórház Támogatására Alapítvány vette át.

Az adomány többek között 22 állítható kórházi ágyat, infúziós állványokat, masszázs ágyat, matracokat, televízió készülékeket, textíliákat tartalmaz, melyek főként a Mozgásszervi Rehabilitációs osztályra kerülnek, illetve azokra a helyekre, ahol nagy szükség van a régi berendezések cseréjére.

Vélemény, hozzászólás?