péntek, április 19, 2024
Címlap > Hírek > Friss hírek > Új helyen a Gyermek osztály és az Urológiai osztály

Új helyen a Gyermek osztály és az Urológiai osztály

SAJTÓINFORMÁCIÓ

Új helyen a Gyermek osztály és az Urológiai osztály

Változások a kórházban 

A Markhot Ferenc Kórházban zajló nagyberuházás munkálatai és az épületbontások miatt több gyógyító hely ideiglenes elköltöztetése vált szükségessé.

A Gyermek osztály és a gyermek ambulancia a Hotel épület III. emeletére,  az Urológiai osztály helyére költözött. A gyermek szakrendelések: a neurológiai, az endokrinológiai, a kardiológiai és pulmonológiai szakrendelések és a gyógytorna ideiglenesen a Belgyógyászati tömb földszintjén kaptak helyet. A sürgősségi ellátásra szoruló gyermekeket a Sürgősségi Betegellátó osztály fogadja.

Új helyen található az Urológiai osztály is, mely a Fül-Orr-Gégészeti osztállyal közös szinten látja el a betegeket. A telefonszámok nem változtak.

Szeptember első napjaiban több gyógyító hely is új helyen fogadja a betegeket a Markhot Ferenc Kórházban, miután új szakaszba értek az építkezések. A kardiológiai szakrendelések egy helyen,  a Belgyógyászati tömb földszintjén a hamarosan megnyíló Kardiológiai Rehabilitációs Ambulancia részeként működnek majd. Ugyancsak ebbe az épületbe költöznek szintén a földszintre ideiglenesen a laboratórium ambuláns vérvételi helyei mindaddig, amíg az új Technológiai Tömbben elkészül a végleges helyük.

A Hotel épületben lévő fekvő osztályokat is érinti a költözés, a Szemészeti osztály már a negyedik emeleten lévő II. Belgyógyászati osztály rövid folyosóján működik,  innen a Hematológiai részleg az III. emelet rövid folyosójára került az Onkológiai osztályra. A járóbeteg fiziotherápiás szakrendelések végleges helyet kapnak a Reumatológiai osztályon. A kórház vezetése, dolgozói kérik a betegek és hozzátartozók további türelmét, megértését.

 

2015-08-31

Vélemény, hozzászólás?