kedd, március 19, 2024
Címlap > Hírek > Friss hírek > 2015. december 21-től bontja a kivitelező a Belgyógyászati tömböt és a Hotel épületet összekötő üvegfolyosót a Markhot Ferenc Kórházban

2015. december 21-től bontja a kivitelező a Belgyógyászati tömböt és a Hotel épületet összekötő üvegfolyosót a Markhot Ferenc Kórházban

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Markhot Ferenc Kórházban zajlik a több mint hat milliárdos nagyberuházás és befejeződött a 600 millió Ft-os rehabilitációs ellátás fejlesztését célzó projekt megvalósítása, építik az intézmény udvarán az utat, parkokat, parkoló helyeket alakítanak ki. Érkeznek az intézménybe a nagy értékű műszerek. Néhány hónap múlva jelentős mértékben javulnak majd a gyógyító ellátás feltételei.

Az építkezés újabb fázisába érkezett, 2015. december 21-től bontja a kivitelező a Belgyógyászati tömböt és a Hotel épületet összekötő üvegfolyosót. Emiatt változnak a gyógyító helyekre vezető útvonalak.

BEJUTÁS A KÓRHÁZBA (négy bejáraton át lehetséges)

ÁRVA- KÖZ (patak híd)
Gyalogosan a hídon egyenesen áthaladva el lehet jutni az IZOTÓP LABORATÓRIUMBA

A hídon áthaladva, az épület előtt balra kanyarodva  a Belgyógyászati tömb végén található lépcsős bejáraton a BELGYÓGYÁSZATI TÖMBBE.
Itt találhatóak:

VÉRVÉTEL
GYERMEK SZAKRENDELÉSEK
GASZTROENTEROLÓGIA
KARDIOLÓGIAI SZAKRENDELÉSEK
BELGYÓGYÁSZATI OSZTÁLY
KARDIOLÓGIAI OSZTÁLY
INFEKTOLÓGIAI OSZTÁLY

MINARET PORTA:
csak gyalogosan lehet közlekedni. Ezen a bejáraton lehet eljutni:

MOZGÁSSZERVI REHABILITÁCIÓS OSZTÁLYRA, HOSPICE OSZTÁLYRA, KRÓNIKUS BELGYÓGYÁSZATI OSZTÁLYRA

KNÉZICH KÁROLY UTCAI RÁMPÁS BEJÁRAT:

FEKVŐBETEG OSZTÁLYOK:
BELGYÓGYÁSZAT II.,HEMATOLÓGIA, FÜL-ORR-GÉGÉSZETI OSZTÁLY, INTENZÍV OSZTÁLY, NEUROLÓGIAI OSZTÁLY, ONKOLÓGIAI OSZTÁLY, ORTOPÉDIAI OSZTÁLY, TRAUMATOLÓGIAI OSZTÁLY, SEBÉSZETI-ÉRSEBÉSZETI OSZTÁLY, SZEMÉSZETI OSZTÁLY, SZÜLÉSZETI-NŐGYÓGYÁSZATI OSZTÁLY, UROLÓGIAI OSZTÁLY, GYERMEK OSZTÁLY,  VIP RÉSZLEG, PATOLÓGIAI OSZTÁLY, GRÁNÁTALMA PATIKA. CT-MR. AZ UDVARRA ÉS AZ ÜVEGFOLYOSÓRA INNEN NEM LEHET KIJUTNI !

MARKHOT  UTCAI  ZÖLD KAPU

PSZICHIÁTRIAI OSZTÁLY, PSZICHIÁTRIAI GONDOZÓ, ADDIKTOLÓGIAI GONDOZÓ, HOSPICE OSZTÁLY, KRÓNIKUS BELGYÓGYÁSZATI OSZTÁLY, MOZGÁSSZERVI REHABILITÁCIÓS OSZTÁLY.
INNEN TOVÁBB CSAK A MINARET PORTA IRÁNYÁBA LEHET KÖZLEKEDNI !

Az építkezés alatt a gyógyító munka zökkenőmentességének biztosításához a kórház megértést és türelmet kér.   

Eger, 2015. december 18.

Információk:
30-9350882
20-3297556
36-411-444/2519
e-mail: szegedi.erzsebet@mfkh.hu
szegedi.erzsebet@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?