csütörtök, március 28, 2024
Címlap > Hírek > Friss hírek > Újabb kórtermeket fogadtak örökbe a Markhot Ferenc Kórházban

Újabb kórtermeket fogadtak örökbe a Markhot Ferenc Kórházban

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Újabb kórtermeket fogadtak örökbe a Markhot Ferenc Kórházban

Két újabb kórtermet újítottak föl a Markhot Ferenc Kórházban. A Szülészeti-Nőgyógyászati osztályon az Imola Konstrukt Kft. és az EuroCampus Kft. ezüst fokozatú örökbefogadóként vizes blokkal látta el és tette rendbe a kórtermeket, melyek légkondicionáltak, kényelmi eszközökkel, baba ággyal, pelenkázóval, hűtőszekrénnyel, TV-vel fölszereltek. A szobákat az apuka is igényelheti, amennyiben együtt szeretne lenni a kis család.

A kórház folytatja a felújításokat civil segítséggel, több örökbefogadó jelezte már szándékát, hogy csatlakozik a kezdeményezéshez. Eddig a Sebészeti osztályon két, a Szülészeti-Nőgyógyászati osztályon szintén kettő kórtermet korszerűsítettek, a következő két kórterem a Traumatológiai osztályon készül el hamarosan.

A Markhot Ferenc Kórház vezetésének tervei szerint a Hotel épületben lévő fekvőbeteg osztályokon a kórtermeket, folyosókat korszerűsítik, vizesblokkokkal látják el, a források megteremtésén munkálkodnak. Az Urológiai, Fül-Orr-Gégészeti és a Neurológiai osztályok felújítása szerepel elsőként napirenden.

Az épület ablakcseréjét és külső hőszigetelését pályázati úton szeretné megvalósítani a kórház.

Eger, 2015. szeptember 28.

Információk:

30-9350882

20-3297556

36-411-444/2519

e-mail: szegedi.erzsebet@mfkh.hu

szegedi.erzsebet@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?